17 °c

2017 Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması Gürcistan'da yapılacak

TİFLİS (AA) - 15. Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması'na Gürcistan evsahipliği yapacak.2017 Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması ile ilgili Gürcistan devlet televizyonu TV-1'de basın toplantısı düzenlendi. Kanalın Basın ve İletişim Direktörü Tina Berdzenişvili, Gürcistan'ın bu yıl 15. kez düzenlenecek Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması'na evsahipliği yapacağını kaydetti. Gürcistan'ın...

Kültür-Sanat Haberi
2017 Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması Gürcistan'da yapılacak
2017 Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması Gürcistan'da yapılacak

TİFLİS (AA) - 15. Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması'na Gürcistan evsahipliği yapacak.

2017 Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması ile ilgili Gürcistan devlet televizyonu TV-1'de basın toplantısı düzenlendi.

Kanalın Basın ve İletişim Direktörü Tina Berdzenişvili, Gürcistan'ın bu yıl 15. kez düzenlenecek Eurovision Çocuk Şarkı Yarışması'na evsahipliği yapacağını kaydetti.

Gürcistan'ın bu yarışmayı şimdiye kadar 3 kez kazandığını ve böylece rekor kırdıklarını ifade eden Berdzenişvili, ülkesinin ilk kez böyle bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmasından mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Gürcistan Ekonomi ve Sürdürülebilir Kalkınma Bakan Yardımcısı Ketevan Bocorişvili, basın toplantısında, söz konusu yarışmanın 50'den fazla ülkede canlı yayınlanacağını belirterek böyle bir etkinliğin ülkenin tanıtılması açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

Kasım ayında gerçekleştirilecek Eurovisiyon Çocuk Şarkı Yarışması'yla ilgili detaylar , Avrupa Yayın Birliği heyetinin bu ay Tiflis'e yapacağı ziyarette açıklanacak.




Sıradaki Haber