17 °c

İstanbul Bölge İdare Mahkemesinde Ara Güler fotoğraf sergisi açıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Bölge İdare Mahkemesi tarafından, fotoğraf sanatçısı Ara Güler'in fotoğraflarından oluşan sergi açıldı. Bağcılar'daki İstanbul Bölge İdare Mahkemesindeki sergi, Ara Güler'in yanı sıra Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet, Mahkeme Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla açıldı. Güler...

Kültür-Sanat Haberi
İstanbul Bölge İdare Mahkemesinde Ara Güler fotoğraf sergisi açıldı
İstanbul Bölge İdare Mahkemesinde Ara Güler fotoğraf sergisi açıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Bölge İdare Mahkemesi tarafından, fotoğraf sanatçısı Ara Güler'in fotoğraflarından oluşan sergi açıldı.

Bağcılar'daki İstanbul Bölge İdare Mahkemesindeki sergi, Ara Güler'in yanı sıra Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Musa Heybet, Mahkeme Başkanı Ahmet Cüneyt Yılmaz ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla açıldı.

Güler, serginin açılışında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kendi fotoğraflarından oluşan bir serginin açılmasının mutluluğunu yaşadığını dile getiren Güler, yeni nesillere güzel bir Türkiye bırakmak için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan ise Güler'in dünyanın gelmiş geçmiş en büyük fotoğraf sanatçılarından olduğunu anlattı.

Güler gibi bir değeri tanımanın büyük şans olduğunu aktaran Demircan, "Uluslararası alanda ciddi fotoğraflarla konuşan böyle bir sanatçı nadir. Çok büyük bir değer. Bu toprakların çok enteresan hikayeleri var. Çektiği fotoğrafları bu hikayeleri yansıtıyor. Bu fotoğrafların hepsini geleceğe aktarmaktan gurur duyuyoruz. Burada olmak büyük bir gurur." dedi.

Ardından, Güler ve beraberindekiler sergiyi gezdi.

Ayrıca, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Yılmaz, Güler ve Demircan'a plaket takdim etti.

Güler'in 61 fotoğrafından oluşan ve Türkiye'de "ilk kez" bir mahkeme tarafından açılma özelliğine sahip olduğu belirtilen sergi 24 Şubat'a kadar açık kalacak.

Sıradaki Haber