17 °c

TÜ öğrencilerinden "gülümseten" fotoğraflar

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesinin (TÜ) düzenlediği ve sosyal medyadan oylamaya açtığı fotoğraf yarışmasında, gülümseten çalışmalar dikkati çekiyor.Rektörlük tarafından düzenlenen "Trakya Üniversitesinde öğrenci olmak" adlı fotoğraf yarışmasına, 120'ye yakın eser ile başvuru yapıldı. Fotoğraflar, üniversitenin Facebook sayfasından oylamaya açıldı.Gelecek hafta salı gününe...

Kültür-Sanat Haberi
TÜ öğrencilerinden gülümseten fotoğraflar
TÜ öğrencilerinden "gülümseten" fotoğraflar

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesinin (TÜ) düzenlediği ve sosyal medyadan oylamaya açtığı fotoğraf yarışmasında, gülümseten çalışmalar dikkati çekiyor.

Rektörlük tarafından düzenlenen "Trakya Üniversitesinde öğrenci olmak" adlı fotoğraf yarışmasına, 120'ye yakın eser ile başvuru yapıldı. Fotoğraflar, üniversitenin Facebook sayfasından oylamaya açıldı.

Gelecek hafta salı gününe kadar sosyal medya kullanıcıları tarafından oylanacak fotoğraflar arasında, en çok beğeni toplayan 10'u seçici kurulun önüne gidecek.

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun da aralarında olduğu jüri 17 Şubat Cuma günü kararını verecek. Sonuçlara göre birinciye fotoğraf makinesi, ikinciye dizüstü bilgisayar, üçüncüye Enez Öğrenci Tesislerinde 1 hafta tatil armağan edilecek.

Bazı katılımcıların oylama için gönderdiği fotoğraflar ise gülümsetiyor. Bir öğrencinin kafasının tencere içinde gibi görüldüğü çalışmanın yanı sıra, katılımcılardan birinin kopya hazırlarken çektiği fotoğraf ile kütüphanede ders çalışırken uyuyan öğrenci fotoğrafı "Gülümseten" eserler arasında yer alıyor.


Sıradaki Haber