17 °c

Aracından zorla indirip tecavüze kalktı!

Çanakkale'de evlilik hazırlığındaki bir kadın telefonla konuşmak için otomobilini durdurduğu sırada cinsel saldırıya uğradı. Şüphelinin "Sen benimsin, seni kimseye yar etmeyeceğim. Seni düğünden alacağım" yazılı bir not bıraktığı öğrenildi.

Güncel Haberi
Aracından zorla indirip tecavüze kalktı!
Aracından zorla indirip tecavüze kalktı!

Gününün en iğrenç haberi Çanakkale'den geldi. Aracıyla 19 Ekim'de Ezine ilçesine bağlı Uluköy'den geçerken telefonu çalan kadın yol kenarına park ettiği sırada cinsel saldırıya uğradı. Kadını aracından indirmeye çalışan saldırgan yoldan geçenler tarafından engellendi. Sürücü kadın, bu sırada olay yerinden kaçan şüpheliden şikayetçi oldu.

'Seni kimseye yar etmem'

Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, tanıkların ifadelerinden yola çıkarak şüphelinin E.T. olduğunu belirledi. Daha önce de "Cinsel saldırı" suçundan 9 yıl hüküm giydiği tespit edilen şüphelinin, evlilik hazırlıkları yapan kadını takip ettiği ve aracına "Sen benimsin, seni kimseye yar etmeyeceğim. Seni düğünden alacağım" notunu bıraktığı öğrenildi.

'Öze ekip kuruldu, yakalandı'

Jandarma tarafından kurulan özel bir tim, şüpheliyi Körüktaşı Mahallesi'ndeki ağaçlık alanda saklanırken yakalamayı başardı. Buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. E.T. adliye çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı.

Sıradaki Haber