17 °c

Bana bir şey olmaz demişti! Truva Atı'nda feci son

Çanakkale'deki dünyaca ünlü Truva Atı’nın üzerine çıkan ve "Bana bir şey olmaz" diyerek tehlikeli hareketler yapan 55 yaşındaki Mestan Güney, dengesini kaybedip düştü. Güney yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Güncel Haberi
Bana bir şey olmaz demişti! Truva Atında feci son
Bana bir şey olmaz demişti! Truva Atı'nda feci son

Korkunç olay bu öğle saatlerinde Çanakkale'de meydana geldi. Kordon boyunda sergilenen Truva Atı’nın üzerine çıkan Mestan Güney, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Truva Atı’nın baş kısmına kadar tırmandı.  

Vatandaşların uyarılarına aldırış etmeyen ve “Bana bir şey olmaz” diyen Mestan Güney, 12.6 metre yüksekliğindeki atın üzerinden dengesini kaybetti. Bulunduğu yerden inmek isterken eli kayan Güney, 12.6 metre yükseklikten düştü. Başını beton zemine çarpan Güney, ağır yaralandı. 

İP KOPTU 

Olayı anlatan görgü tanığı Hayrettin Etik, "Yukarıda bir şeyler konuşuyordu. Hatta buradaki arkadaşlar da itfaiye gelecek diye bağırıyorlardı. İtfaiye gelecek derken, 'bana bir şey olmaz' diye bağırdı. 'Bana bir şey olmaz' deyince bu tarafa doğru geçti. İp koptu orada. İp kopunca yere çakıldı" dedi.

Mestan Güney, 2012 yılının Ocak ayında da Çanakkale Valiliği'nden memleketine gitmek için yol parası istemiş, yardım alamayınca Truva Atı'na çıkarak eylem yapmıştı.

Güney, 2015 yılında da, Truva Atı’nın üstüne yeniden çıkarak gösteri yapmaya çalışmıştı. 

Sıradaki Haber