17 °c

Karakolda dehşet! Çocuk çocuğu vurdu

Konya'da aralarında husumet olan iki aile birbirlerini şikayet için gittikleri karakolda karşılaşınca olay çıktı. Kavga sırasında 13 yaşındaki Y.C.K., diğer aileden 14 yaşındaki E.C.Z. ile 29 yaşındaki Gürcü Yeniçeri'yi tabancayla ateş ederek yaraladı.

Güncel Haberi
Karakolda dehşet! Çocuk çocuğu vurdu
Karakolda dehşet! Çocuk çocuğu vurdu

Konya'da saat 13.00 sularında Köprübaşı Polis Merkezi bahçesinde meydana gelen olayda aralarında daha önce husumet bulunan iki ailenin fertleri karşılaştı. 

Kısa süre önce birbirlerinin evlerine tüfekle ateş edildiğini iddia ederek şikayette bulunmak amacıyla karakola gelen aileler burada tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.C.K., yanında getirdiği ruhsatsız tabancayla kavgalı oldukları ailenin üzerine rastgele ateş açtı. Açılan ateş sonucu E.C.Z  karnı ve koltuk altından, teyzesi Gürcü Yeniçeri de sol kolundan yaralandı. Kanlar içinde saldırıdan kaçıp kurtulmak isteyen E.C.Z., polis merkezi bahçesinin dışındaki kaldırımda yere yığıldı. Polis merkezinde bulunan polisler hemer harekete geçerek, şüpheli Y.C.K.'yi yakalayıp gözaltına aldı. Acı içinde kaldırımda ambulans bekleyen E.C.Z.'ye ilk müdahaleyi de polisler yaptı. İki yaralı, çağrılan ambulansla Konya Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Sıradaki Haber